Senioren

Volg kosteloos een uitgebreide cursus EHBO t.w.v. €250,- bij S.V. RAP 20 februari, 2018 Read more...
RAP-kleding 1 februari, 2018 Read more...
CONTRIBUTIE update 23 januari, 2018 Read more...
Rap Zaterdag 7 on tour in de UK! 14 januari, 2018 Read more...
Parkeertip: aanrijden via Saskia van Uylenburgweg 2 1183 DK AMSTELVEEN 2 januari, 2018 Read more...

 

Algemeen
Inschrijven

Nieuwe leden kunnen zich het gehele jaar door melden bij s.v. RAP als lid. Dit kan alleen schriftelijk door toesturen van het inschrijfformulier en pasfoto t.b.v. de spelerskaart (vanaf D-categorie). Het formulier is hieronder te downloaden.  Dit formulier moet volledig ingevuld zijn (vergeet vooral niet het nummer van het identiteitsbewijs voor de KNVB). Ook dient bij inschrijving een identiteitsbewijs overlegd worden.

Inschrijfformulier SV-RAP SENIOREN 2017-2018

Een nieuw lid betaalt eenmalige administratiekosten van € 25.-, te verrekenen bij inschrijving. Leden en bezoekers van s.v. Rap worden geacht kennis te hebben genomen van, en zich te houden aan, de huisregels van s.v. RAP.

Procedure voor jeugdspelers

Jeugdspelers die bij RAP willen komen voetballen dienen eerst een inschrijfformulier in te vullen en toe te sturen naar jeugdcommissie@svrap.nl. Zij ontvangen dan een uitnodiging voor een proeftraining. Er vindt dan ook een kennismakingsgesprek met de ouders plaats.  Het formulier is hieronder te dowloaden.

Inschrijfformulier-SV-RAP-JEUGD-2017-2018

Er zijn een aantal manieren om te ontdekken of er sprake is van een afgelasting:

  • Zie website KNVB afgelastingen: Senioren
  • Zie website KNVB afgelastingen: Junioren
  • Via de betreffende club
  • Teletekst pagina 603
Faciliteiten voor senioren

lauraHeeft u klachten aan bijvoorbeeld knie, enkel, rug of schouder? Of heeft uw kind last van groeipijnen? Kom langs bij het inloopspreekuur fysiotherapie!

Vanaf 1 oktober is fysiotherapeut Laura Kelderman van Sport Medisch Centrum Amsterdam 1x in de twee weken op woensdag van 17.00 tot 18.00 aanwezig voor consult in de EHBO-ruimte van sv RAP. Ze is op de even weken aanwezig.

Laura kijkt naar uw motoriek en analyseert de blessure of mogelijke overbelasting. Er vindt geen behandeling ter plaatse plaats. Wel wordt een diagnose gesteld en advies en informatie gegeven over verdere stappen naar herstel van de blessure, zodat u zo snel mogelijk weer veilig op het gewenste niveau kan bewegen. Mocht er verdere behandeling door een fysiotherapeut of orthopeed nodig zijn, dan bent u welkom in het Sport Medisch Centrum Amsterdam. Leden van SV Rap kunnen binnen 3 werkdagen terecht voor een eerste afspraak. Hiervoor heeft u wel een verwijzing van de huisarts nodig.

Wacht niet te lang! Als u doorloopt met bewegingsklachten zoals een blessure kan herstellen langer duren dan nodig is.