AFMELDEN JEUGD EN SENIOREN LEDEN

RAP zit aan zijn max wat betreft spelende (jeugd)leden. Daarom is het belangrijk dat het (jeugd)bestuur van RAP graag wil weten of jij en/of jouw kind het plan heeft om het lidmaatschap van RAP voor volgend seizoen op te zeggen. Dit geldt ook voor senioren leden.

Volgens de statuten van RAP is het lid verplicht om zichzelf schriftelijk af te melden uiterlijk voor 31 mei 2019. Na deze datum ben je verplicht om de volledige contributie voor het nieuwe seizoen af te dragen en daar zal streng op worden nagezien. 

Afmelden kan uitsluitend via een mail naar: info@svrap.nl

Mondeling afmelden via een commissie, trainer en/of teammanager of zelfs een andere ouder is niet geldig.
Na afmelding ontvang je van onze ledenadministratie per e-mail bericht dat de afmelding ontvangen en geregistreerd is.

 

Meiden voetbal festijn bij Sv rap

Meidenvoetbal festijn in de Meivakantie (inschrijving t/m zondag 28 april)

Schrijf je nog snel in voor het Meidenvoetbalfestijn!
Na een groot succes van de meidenvoetbal 2 daagse organiseert SV RAP en Dynamo deze herfstvakantie het meidenvoetbalfestijn. Deze dag duurt van 10.00 tot 17.00. Je krijgt training van gediplomeerde trainsters en keepster van de Ajax Vrouwen Marieke Ubachs zal ook aanwezig zijn tijdens de trainingsochtend. Na en gezonde lunch spelen we in de middag een toernooi.
Lijkt het jou leuk om deze dag mee te maken?

Parkeertip: aanrijden via Saskia van Uylenburgweg 2 1183 DK AMSTELVEEN

Veel bezoekers van RAP rijden aan via de Kalfjeslaan. Vanuit die route is er weinig parkeergelegenheid en er wordt streng gecontroleerd op foutparkeerders. Daarom het advies om in uw routeplanner het adres Saskia van Uylenburgweg 2 1183 DK Amstelveen in te tikken. Aan het einde van deze weg is een hele grote parkeerplaats waar u altijd terecht kunt. Het is dan een paar minuutjes lopen naar de RAP accommodatie.

 

Let op de kids met halen en brengen

RAPPERS,

Uit de omgeving zijn meldingen binnengekomen van een persoon die kinderen snoep aanbiedt om vervolgens met hem mee te gaan. Dit is gebeurd bij scholen en voetbalverenigingen.
Vooralsnog heeft dit gelukkig nog niet bij RAP plaatsgevonden. Desondanks willen we ouders van kinderen vriendelijk verzoeken om hun kinderen kort voor de training bij het complex af te zetten en ook na de training de kinderen weer op te halen.

Sportieve groet en bedankt voor de medewerking,

Jeugdbestuur S.V. RAP

AVL opnieuw uitgesteld

Het bestuur heeft besloten om de reeds eerder vastgestelde AVL opnieuw te verdagen.

Dit heeft alles te maken met de onzekerheden die de corona-epidemie met zich meebrengt. De competities liggen stil en trainingen van senioren voorlopig ook, steeds weer nieuwe maatregelingen die ons jaarlijkse voetbalritme volledig in de war sturen.

Niet weten hoe het verder zal gaan dit seizoen maakt het momenteel ook onmogelijk om in financieel opzicht enigermate sluitende prognoses te maken.

Dat laatste is met name een reden om de AVL te verdagen naar een moment dat er weer enig inzicht is op wanneer er weer gewoon getraind en gespeeld kan worden.

Zodra dit gezien de omstandigheden weer mogelijk is, zullen wij een nieuwe datum plannen voor de AVL.

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor dit uitstel.

Met sportgroeten,

Bestuur svRAP

RAP Zondag 2 leeft voort in Namibië

Dat Rappers een maatschappelijk hart hebben is bekend.
Maar dat in een heel RAP-elftal een kloppend maatschappelijk hart tikt is uniek.
RAP-speler Rein Hendriks was in 2019 op vakantie in Namibië en kwam bij toeval bij een voetbalwedstrijd terecht.
Een wedstrijd op zand met spelers op blote voeten en zonder voetbalshirts aan.
Desondanks hadden de spelers het grootste plezier.
Terug in Nederland bracht Rein zijn ontmoeting ter sprake bij zijn teamgenoten.
Met als resultaat dat er schoenen en (oude) wedstrijdshirts zijn gestuurd naar deze spelers.
Na 5 maanden (!) kwam de zending aan in Namibië en zijn de mannen daar, getuige de foto’s, hier enorm blij mee.

RAP Zondag 2 (seizoen 2018/2019), een geweldig initiatief, namens het bestuur van SV RAP, ontzettend bedankt!

Corona-maatregelen vanaf 14 oktober

Er zijn meer en nog scherpere maatregelen bekend gemaakt tijdens de persconferentie van het kabinet op dinsdag 13 oktober. Het doel is het terugdringen van de verspreiding van het coronavirus en deze extra maatregelen gelden vanaf woensdag 22:00 uur tot nader order.

Voor de RAP-leden bekent dat de volgende EXTRA maatregelen bovenop de al geldende:
– Voor alle RAP-teams (Jeugd en Senioren) zijn er GEEN WEDSTRIJDEN. De KNVB heeft alles al afgelast tot en met zondag 8 november.
– Voor de Jeugd (tot en met 17 jaar) gaan de TRAININGEN WEL door. De tijden blijven zoals ze waren.
– Na de training dienen de spelers het sportpark ZO SNEL MOGELIJK te verlaten.
– OEFENWEDSTRIJDEN tegen ander verenigingen zijn NIET TOEGESTAAN, enkel interne teams tegen elkaar.
– Het clubgebouw en kleedkamers blijven gesloten. Er zijn toiletten beschikbaar voor de teams die trainen op de tijden dat er training is.

Wij vinden het ontzettend jammer dat we deze maatregelen moeten afkondigen en realiseren ons zeer dat het er zo niet leuker op zal worden. Maar het kan even niet anders en hopen dat we weer snel iedereen met open armen kunnen ontvangen bij SV RAP.

SV RAP Bestuur

Verscherpte overheidsregels

Na goede start van het seizoen met meer vrijheid en heel veel speelplezier is het helaas zo dat de corona-situatie aanzienlijk is verslechterd. We zien ook dat het steeds drukker wordt op en rond de velden en waar nodig handelen we steeds conform de gestelde regels. Zo ook nu.

De overheid heeft bekend gemaakt dat de regels aanzienlijk worden verscherpt. Het is voor ons als voetbalclub continu zoeken naar passende oplossingen binnen de randvoorwaarden zoals die door de overheid, de KNVB en de gemeentes Amsterdam en Amstelveen ons worden opgedragen. Wat we wel weten, is dat enige manier om dit enigszins passend op te lossen, is door dit samen met jullie te doen. BEGRIP en MEDEWERKING zijn daarbij namelijk essentieel.

De verscherpte overheidsregels gelden tot dinsdag 20 oktober en zo ook de volgende RAP-regels:
1. De kantine blijft gesloten.
2. De kleedkamers blijven gesloten. We zorgen wel voor bereikbaarheid van toiletten.
3. Voor trainingen is de jeugd uiteraard wel welkom op het sportpark, maar ouders helaas niet. Die kunnen mee tot aan het hek.
4. Er zal een lijst gemaakt worden van (assistent-)trainers en die zal door de corona-coördinator beheerd worden.
5. Bij THUIS-wedstrijden mogen er helaas ook geen ouders aanwezig zijn. Enkel de coach, teamleider en wedstrijdbegeleider/scheidsrechter/grensrechter. Ook daar zullen we wekelijks een lijst van opstellen die beheerd zal worden door de corona-coördinator.
6. Bij UIT-wedstrijden mogen ouders (1 per kind) wel mee en de wedstrijd kijken. Die worden gezien als noodzakelijk voor het vervoer, temeer omdat mee rijden met anderen wordt afgeraden. Ga hier wel verstandig mee om! Het doel is groepsvorming te vermijden, besmettingen voorkomen en te zorgen dat dit niet langer dan 3 weken zal duren.

Tot zover de extra regels die per direct in werking treden. Uiteraard blijven de voorgaande regels en genomen voorzichtigheid volledig van kracht.