AFMELDEN JEUGD EN SENIOREN LEDEN

RAP zit aan zijn max wat betreft spelende (jeugd)leden. Daarom is het belangrijk dat het (jeugd)bestuur van RAP graag wil weten of jij en/of jouw kind het plan heeft om het lidmaatschap van RAP voor volgend seizoen op te zeggen. Dit geldt ook voor senioren leden.

Volgens de statuten van RAP is het lid verplicht om zichzelf schriftelijk af te melden uiterlijk voor 31 mei 2019. Na deze datum ben je verplicht om de volledige contributie voor het nieuwe seizoen af te dragen en daar zal streng op worden nagezien. 

Afmelden kan uitsluitend via een mail naar: info@svrap.nl

Mondeling afmelden via een commissie, trainer en/of teammanager of zelfs een andere ouder is niet geldig.
Na afmelding ontvang je van onze ledenadministratie per e-mail bericht dat de afmelding ontvangen en geregistreerd is.

 

Meiden voetbal festijn bij Sv rap

Meidenvoetbal festijn in de Meivakantie (inschrijving t/m zondag 28 april)

Schrijf je nog snel in voor het Meidenvoetbalfestijn!
Na een groot succes van de meidenvoetbal 2 daagse organiseert SV RAP en Dynamo deze herfstvakantie het meidenvoetbalfestijn. Deze dag duurt van 10.00 tot 17.00. Je krijgt training van gediplomeerde trainsters en keepster van de Ajax Vrouwen Marieke Ubachs zal ook aanwezig zijn tijdens de trainingsochtend. Na en gezonde lunch spelen we in de middag een toernooi.
Lijkt het jou leuk om deze dag mee te maken?

Parkeertip: aanrijden via Saskia van Uylenburgweg 2 1183 DK AMSTELVEEN

Veel bezoekers van RAP rijden aan via de Kalfjeslaan. Vanuit die route is er weinig parkeergelegenheid en er wordt streng gecontroleerd op foutparkeerders. Daarom het advies om in uw routeplanner het adres Saskia van Uylenburgweg 2 1183 DK Amstelveen in te tikken. Aan het einde van deze weg is een hele grote parkeerplaats waar u altijd terecht kunt. Het is dan een paar minuutjes lopen naar de RAP accommodatie.

 

Vervanging kunstgrasveld

Beste leden en bezoekers van Sv RAP,

Vervanging van ons huidige kunstgrasveld stond bij ons al een tijd in de planning en het is nu zo ver.

23-01 zullen deze werkzaamheden starten en kunnen volgens de gemeente tot 31-03 duren.

Dit zal invloed hebben op onze aanrijd route en het bruggetje zal gesloten zijn gedurende deze werkzaamheden.

Het beste is daarom op zaterdag uw auto te parkeren aan de Saskia van Uylenburgweg 6 te Amstelveen.

Wij hopen op iedereen zijn begrip en medewerking!

Sportieve groet,

Het Bestuur

In Memoriam: Pascal Zegwaard

Bron: Het Amsterdamsche Voetbal

Afgelopen zondag ontvingen wij het bericht dat Pascal Zegwaard is overleden. Pascal was bestuurslid van RODA ’23 en werd in 2019 benoemd tot Lid van verdienste. Daarnaast was hij bij velen bekend als competitieleider bij de KNVB. Hij werd slechts 45 jaar.
Op 2 januari 2022 werd Pascal getroffen door een hersenbloeding. In de maanden daarop leek het af en toe beter te gaan, maar de afgelopen tijd werd duidelijk dat ondanks diverse behandelingen en therapieën Pascal niet meer zou herstellen. Vorige week maandag werd hij overgebracht naar hospice het Zonnehuis, waar hij zondag overleed.
Pascal was bij RODA ’23 meer dan een bestuurslid. Zo was hij actief als teammanager, beheerde hij de social media kanalen en was hij de drijvende kracht achter de RODA ’23 Voetbalweek, die hij veertien jaar lang organiseerde.

Jean Bollen kende Pascal al jaren vanuit de KNVB en Michelle & Kevin Matzen kende Pascal al uit hun tijd uit Amstelveen en Kevin zelfs toen hij als jonge jongen nog bij Roda speelde. Pascal en andere Rodianen hebben bij Jayley zijn geboorte zelfs een shirt laten maken in de hoop dat hij ooit in het 1e zou komen te voetballen.

Wij wensen familie, vrienden en alle Rodianen veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens het Bestuur,

Sv RAP

Werkzaamheden 31-10 t/m 11-11

RAPPERS,

vanaf maandag 31 oktober t/m vrijdag 11 november (behoudens weekend 5 en 6 november) vinden asfaltering werkzaamheden plaats op het sportpark. Gedurende deze periode is het sportpark Het Loopveld volledig afgesloten.
Vandaar er geparkeerd dient te worden op het parkeerterrein aan de Saskia van Uylenburgweg, te bereiken via de Beneluxbaan en de afslag Kronenburg te nemen.

Verder is de gemeente van plan om na de werkzaamheden over te gaan tot een permanente afsluiting van het sportpark voor auto’s, zodat dan niet meer bij het clubhuis geparkeerd kan worden. Nadere berichten hierover volgen nog…
Vooralsnog de komende twee weken de auto’s parkeren op het grote parkeerterrein aan de Amstelveense zijde!

Met de fiets kan via het bruggetje bij AMVJ vanuit Amsterdam RAP bereikt worden

Liverpool op heilig gras van RAP

Clubmanager Kevin Matzen en de trainersstaf hadden een onvergetelijke ochtend. Liverpool werkte een training af op ons hoofdveld in aanvang naar het Champions League duel tegen Ajax vanavond om 21:00 in de Johan Cruijff Arena.

Aanvoerder Virgil van Dijk nam zelfs even de tijd voor een praatje en een foto met Kevin en signeerde één gepersonaliseerd RAP shirt die trots in de kantine zal komen te hangen. En nee we waren Virgil zelf niet vergeten, die heeft een shirt meegekregen voor bij hem zelf thuis 😉

Goed geregeld namens een trots bestuur,

Sv RAP

Contributie seizoen 2022-2023

Tijdens de ALV van 25 juni 2019 is reeds besloten dat de contributie voor de senioren van €275 naar €300 zou gaan. Dat is destijds niet doorgevoerd vanwege corona.
Per komend seizoen 22/23 zal dat wel zo zijn en gelden de volgende contributiebedragen:
– Senioren € 300 (van €275)
– Jeugdleden (7-18) € 200 (van €175)
– Mini’s € 100 (blijft gelijk)
– Niet-Spelende leden € 85 (blijft gelijk)

HENK BOOT

Ons lid van verdienste Henk Boot ontving op 16 juli een onderscheiding met een oorkonde van de KNVB als Scheidsrechter van verdienste, welke werd uitgereikt bij hem thuis door Ambassadeur Gerard Hubers.

Wij feliciteren hem van harte hiermee. Henk maakt op dit moment een moeilijke tijd door en ligt voor behandeling  in het ziekenhuis. Wij wensen onze Henk hierbij het allerbeste toe,

Als je een kaartje wil sturen zal hij dit zeer op prijs stellen naar Henk Boot Arkenpark Mur 30 3645 EH Vinkenveen.

 

Bestuur svRAP