UITSCHRIJVEN VOOR SEIZOEN 2018-2019

Heb je helaas moeten beslissen om te stoppen met voetballen of naar een andere club te gaan of heb je een blessure waardoor je een half jaar of langer aan de kant staat of ga je verhuizen of een wereldreis maken?

Tot 31 mei 2018 had je dan de gelegenheid om via een mail uit te schrijven conform ons huishoudelijk reglement.

Op 1 juni moeten we namelijk ons ledenbestand naar de KNVB sturen en daar betalen wij per lid voor. Als je ons niets hebt laten weten sta je automatisch ingeschreven en ben je formeel verplicht om de volledige contributie voor het seizoen 2018-2019 te betalen.

Uit coulance heeft het bestuur besloten dat leden die zich tussen 1 juni en 31 augustus 2018 nog afmelden het kunnen afdoen met een administratieve afhandeling van € 50,– , aangezien daarmee onder meer de KNVB-bijdrage wordt betaald.

Uiteraard hopen wij natuurlijk dat iedereen gewoon lekker bij ons blijft voetballen.

svRap

penningmeester@svrap.nl

 

OPZEGGEN LIDMAATSCHAP svRAP

Leden die het lidmaatschap wensen te beëindigen dienen dit te doen voor 31 mei 2018.

Je ontvangt van deze opzegging per mail een bevestiging en uiteraard alleen indien de volledige contributie en boetes van het afgelopen seizoen zijn voldaan.

Te laat of in het geheel niet opzeggen houdt in dat het lidmaatschap wordt verlengd en de contributie voor het nieuwe seizoen dient te worden betaald.

Dus niet opzeggen bij de aanvoerder, leider of trainer maar uitsluitend per mail naar:

info@svrap.nl

Bestuur van de svRap

 

 

 

Geslaagde meisjesvoetbal tweedaagse!

Op woensdag 2 en donderdag 3 mei organiseerden S.V. RAP, in samenwerking met Dynamo Sport en Combiwel Sport, een meisjesvoetbal 2-daagse. Een geslaagd evenement, tijdens een mooie zonnige dag, met veel enthousiaste meiden en ouders. Meedoen, plezier maken en kennismaken met meisjesvoetbal stonden tijdens de meisjesvoetbal 2-daagse centraal.

Een terugblik op het meisjesvoetbal evenement, 2 en 3 mei 2018

© Fotografie door: 207 studio.

Gedurende de eerste dag van de meisjesvoetbal 2-daagse werd er door de meiden hard getraind, dit gebeurde onder leiding van de S.V. RAP trainers. De training stond in het teken om de meiden (basis)voetbaltechnieken aan te leren en alvast klaar te stomen voor de tweede dag. Dag twee bestond uit twee onderdelen, namelijk punten scoren voor ‘player of the day’ tijdens diverse sport- en spelactiviteiten en een voetbaltoernooi.

© Fotografie door: 207 studio. 

Professioneel voetbalster Kelly Zeeman ook aanwezig

Tijdens het meisjesvoetbal evenement was professioneel voetbalster Kelly Zeeman (Ajax en het Nederlands elftal) ook aanwezig. De meiden kregen de mogelijkheid om vragen te stellen, met haar op de foto te gaan en een handtekening in ontvangst te nemen. De meiden hebben zelfs nog de gelegenheid gekregen om met de voetbalster te voetballen.

Het was erg mooi weer gedurende het meidenvoetbal evenement. Gelukkig was de organisatie hier goed op voorbereid, want de meiden werden voorzien van genoeg water en fruit. Er was tevens een goed verzorgde lunch aanwezig, wat wel nodig was voor de meiden tijdens deze actieve dagen.

© Fotografie door: 207 studio. 

De meiden zijn niet met lege handen naar huis gegaan. Alle deelneemsters ontvingen een goedgevulde goodiebag met leuke aandenken van de meisjesvoetbal 2-daagse.

Namens S.V. RAP willen we iedereen nogmaals bedanken voor de aanwezigheid gedurende de twee fantastische dagen. Hopelijk zien we jullie snel weer terug op of langs de velden bij S.V. RAP!

Bekijk het gehele fotoverslag van de meidenvoetbal tweedaagse hier.

Enthousiast geraakt? Neem eens een kijkje op de S.V. Rap meisjesvoetbal pagina.

ZONDAGTEAMS

Voor het seizoen 2018-2019 hebben we weer ruimte om nieuwe seniorenteams( met minimaal 16 spelers) in te schrijven voor de zondagcompetitie.

Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@svrap.nl.

Jean Bollen

Voetbalzaken svRap(0653878379)

Meisjesvoetbal bij S.V. RAP

Iedere woensdagmiddag van 16h00 tot 17h00 wordt er voor meisjes (7-12 jaar) een inlooptraining gegeven bij S.V. RAP op Sportpark ’t Loopveld.. De meisjes voetbaltraining wordt gegeven door een oud eredivisie speelster. De zeer bevlogen trainster traint al velen jaren de meisjes jeugd bij diverse voetbalverenigingen. Op speelse wijze leert ze meisjes voetballen, want.. plezier staat voorop!

Voor aanmelden en meer info lees hier.

VERTROUWENSCONTACTPERSOON

In samenwerking met de NOC*NSF is er voor de sportverenigingen in Nederland een structuur opgezet om seksuele intimidatie, pesten en discriminatie in de sport te voorkomen en waar nodig is hulp te bieden.

De svRap sluit zich nu hierbij aan.

Lees er meer over. Bij vragen, aarzel niet om Marian aan te spreken.

Bestuur svRap