Nieuwe Leden

SV RAP HEEFT RUIMTE VOOR JEUGDSPELERS!

SV RAP is een echt Amsterdamse voetbalclub die enorm trots is op zijn rijke historie en sportieve toekomst. Onze voorloper is opgericht in 1887 (!) en de huidige club bestaat al sinds 1917. RAP is de winnaar van de eerste landstitel in 1898, de eerste KNVB Beker, de eerste winnaar van de dubbel en daarnaast ook nog bekroond tot de eerste Europese kampioen in 1900. Wij zijn dus al meer dan 100 jaar een belangrijk onderdeel van de Amsterdamse voetbalwereld. Gevestigd op de grens van Amsterdam-Zuid en Amstelveen beschikken we over eigen 4 voetbalvelden, waarvan zelfs 3 echte en uitstekende grasvelden. Uniek in Amsterdam!

 

Eén van belangrijkste RAP-kernwaardes is dat voetbal een sport is voor ALLE kinderen.

–          Plezier én prestatie zijn natuurlijk beide belangrijk, …… maar het begint bij PLEZIER, prestaties zullen dan snel en zeker volgen.

–          Ontwikkelen én selecteren gaan uiteraard samen in sport, ….. maar het begint bij ONTWIKKELEN, daar zit de echte waarde van jeugdsport.

 

Ben je op zoek naar een sportieve voetbalclub voor jouw kind? Laat dat ons weten en we maken graag en vrijblijvend nader kennis. Het liefste zouden we dat doen door jou en jouw kind uit te nodigen bij ons op de club. Helaas is dat gezien het corona-virus nu niet mogelijk en het is ook voor ons onduidelijk wanneer dat wel zal zijn. Wij hebben daarom een overzicht gemaakt van veel gestelde vragen. Uiteraard kun je altijd contact opnemen per mail of, als dat beter past maken we een telefonische of online afspraak? Zodra wij weer mogen voetballen, nodigen we je dan graag uit om langs te komen.

 

Contact: jeugdsecretaris@svrap.nl (Nikola Pavloff)

Hieronder een aantal veel gestelde vragen.

 

Voor welk leeftijden heeft RAP teams?

Dat is voor vrijwel alle leeftijden: mini’s, o8, o9, o10, o11, o12, o13, o14, o15 en 016.

Voetballen er ook meiden bij RAP?

Jazeker! En we moedigen dat ook zeer aan. De KNVB heeft graag dat jongens en meisjes samenspelen in een team. Wij zien daar ook de voordelen van. Echter het afgelopen jaar hebben we ook 2 volledige meidenteams gehad. Voor het komende seizoen zullen dat 2 o10-teams zijn. Daar spelen overigens ook een paar meiden in die jonger zijn en een enkele die iets ouder is (conform de regels).

Waar zit RAP?

Het adres is Aanloop 4, 1183 SZ Amstelveen      Rap Locatie: Click Here

Dat is op de grens tussen Amsterdam-Zuid en Amstelveen. Net naast de Amstel-rivier en het Amstelpark. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Er zijn 3 grasvelden, 1 kunstgrasveld en 14 kleedkamers.

Hoeveel is de contributie?

Contributiebedragen SEIZOEN 2020-2021

 

 

Senioren € 275
Jeugdleden € 175
Meidenvoetbal € 150
Mini’s (4/5/6 jaar) € 100
Niet-spelende leden € 85
Donateurs € 85
Inschrijfgeld € 25
Overschrijving KNVB € 15
Betaling na 31 December € 50 euro boete.

Voor nieuwe leden wordt naast de contributie een eenmalig inschrijftarief van € 25,= in rekening gebracht. Nieuwe leden komen pas voor wedstrijden in aanmerking nadat zij hun contributie en inschrijfgeld voor het seizoen volledig hebben voldaan.

Als nodig kan RAP ondersteunen bij het aanvragen van financiële ondersteuning via Jeugdfonds Sport.

 

Op welke dagen traint RAP?

Dat is op de maandag en woensdag.  De tijden zijn tussen 15.00 en 19.00. Aan het begin van het seizoen zal dat per leeftijdsgroep precies bekend worden gemaakt.

 

Hoe zit het met voetbalkleding?

Een RAP-tenue, voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn verplicht als je wedstrijden voor RAP speelt. De mini’s spelen nog geen wedstrijden en dan zijn alleen voetbalschoenen en scheenbeschermers nodig. Een compleet wedstrijd tenue (shirt, broek en sokken) is ca. €40.

Het is niet verplicht om een RAP-trainingsoutfit te dragen tijdens trainingsdagen, sportieve kleding is dat wel.

 

Is er een garantie dat mijn kind bij RAP wedstrijden kan voetballen?

Hoe graag we dat ook zouden willen, kunnen we geen 100%-garantie geven. We doen enorm ons best, maar voetbal is een teamsport en het moet wel uitkomen. Uit ervaring weten we dat teams met te weinig of veel te veel spelers niet goed werken. Maar zoals gezegd, we zullen enorm ons best doen om passende oplossingen te vinden!

Wie zitten er in het RAP Jeugdbestuur?

Kevin Matzen                 Voorzitter en Hoofd Jeugdopleidingen

Nikola Pavloff                 Secretaris

Laura Kelderman            Penningmeester en Fysio

Marjan Brouwer             Algemeen en Meiden

Jesse Bollen                    Algemeen

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of gewoon wilt kennismaken. Het snelst gaat dat door een mail te sturen naar jeugdsecretaris@svrap.nl

 

Hoe kan ik mij aanmelden?

Nieuwe leden kunnen zich het gehele jaar door melden als lid. Dit kan alleen schriftelijk door toesturen van het inschrijfformulier via de mail. Een nieuw lid betaalt eenmalige administratiekosten van € 25.-, te verrekenen bij inschrijving. Leden en bezoekers van RAP worden geacht kennis te hebben genomen van, en zich te houden aan, de huisregels.
Het inschrijfformulier kun je vinden onder Jeugd / Algmeen