Campeones Toernooi 16 mei

Beste voetbalvrienden.

Het doet sv RAP een groot genoegen om voor de 4de keer het “Campeones del Campo” toernooi te organiseren.
Na een zeer sportief en succesvol verlopen 1ste en 2e en 3e editie van dit nationale jeugdtoernooi ziet  de organisatie uit naar een  mooi , attractief en aantrekkelijk voetbaltoernooi in 2015.

Een bijzonder competitief toernooi in de hoogste klassen F en  E categorien.  Doordat het Nederlandse jeugdvoetbal tegenwoordig ook in deze hoogste klasse(n) getraind worden door goed opgeleide en ervaren trainers die enorm veel tijd en veel energie steken in het opleiden van spelers  kunnen we tijdens Campeones del Campo daar op nationaal niveau het resultaat van zien. Mede daarom is Campeones del Campo een zeer goed bezet toernooi.

Het Campeones toernooi is een nationaal  jeugdtoernooi. Het toernooi wordt gespeeld op de velden van de organiserende club sv RAP. In het hemelvaartweekeinde kunnen we op zaterdag 16 mei  voor de F-top (7×7) en  E-top (9×9) het sportieve resultaat zien.

Campeones del Campo is een geheel gesponserd toernooi , deelname is voor alle clubs daarom gratis. Alle teams en de begeleiding krijgen op beide dagen een geheel verzorgde lunch aangeboden door de sponsors.

Campeones del Campo is een kwalitatief hoogstaand toernooi waarbij elk team minimaal  6  wedstrijden van 25  minuten spelen (F-teams spelen 20 min) . EHBO en fysiotherapeuten zijn tijdens het toernooi aanwezig om ook de spelers te verzorgen.

Deelnemende teams tot zover:

E

SDZ E1
HFC EDO
Koninklijke HFC E1
Koninklijke HFC E2
Dos Kampen E1
RKAV Volendam E1
BVC Bloemendaal
Legmeervogels E1
Roda 23 E1
Sv RAP E1

 

Deelnemers:
F

DWS F1
HFC EDO
Roda ’23 F1
Sv RAP F1