Grote Clubactie RAP Super Special!

26 oktober 2021

Ook RAP doet weer mee aan de Grote Clubactie en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. MAAR ….. we voegen er ook nog iets UNIEKS aan toe zodat het kopen van loten NOG AANTREKKELIJKER is geworden.

Met het kopen van loten steun je jouw club. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat! Je maakt daarbij kans op prijzen van €5 tot aan auto’s en zelfs €100.000 aan toe. Daarmee doe je iets goed voor de club én voor jezelf. Maar we willen het nog aantrekkelijker maken. Koop je 5 loten (= €15,00) dan kun je een keuze maken van één van de voetbalsjaaltjes uit het rijke RAP-archief*. Koop je een SUPERLOT dan kun je zelfs een keuze maken uit één van de vele beroemde voetbalshirts!*

Dit jaar zetten we ons in om zoveel als mogelijk geld op te halen voor een upgrade van de kantine en het vernieuwen van trainingsmaterialen. Genoeg reden dus om allemaal flink te kopen waar leden daarna nog volop van kunnen genieten!
Vergeet ook niet dat je loten kunt verkopen aan tantes, ooms, buren, opa’s, oma’s, overige familie of vrienden.

Hoe koop ik een lot?

Het is mogelijk om online loten verkoop en met de ‘good-old’ boekjes.

Boekjes: deze week worden aan jeugdteams weer boekjes uitgedeeld, waarmee je loten kunt verkopen. De koper vermeldt zijn gegevens, het aantal loten en rekeningnummer op het lot. Het verschuldigde bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer komt op het bankafschrift van de koper. Let op: vraag bij het invullen het volledige IBAN rekeningnummer.

Online: via bijgaande link kan iedereen loten kopen voor onze vereniging:
https://lot.clubactie.nl/lot/sportvereniging-rap/190015.
Stuur deze link dus via Whatsapp groepen of mail door naar zoveel mogelijk mensen, zodat we met zijn allen heel veel loten verkopen.

Ga je voor het SUPERLOT: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/sportvereniging-rap/190015

QR-code: ook kunnen via onderstaande QR-code loten aangeschaft worden. Na het scannen kom je in Grote Club omgeving van SV RAP.

Ook bij online en via QR-code wordt het verschuldigde bedrag voor de gekochte loten automatisch afgeschreven van het opgegeven bankrekeningnummer. Het lotnummer komt op het bankafschrift te staan en wordt ook naar het opgegeven mailadres gezonden.
De trekking van de Grote Clubactie is op woensdag 8 december.

 

 

 

 

Vragen?

Heb je nog vragen, neem dan contact op jeugdsecretaris@svrap.nl

* De shirts en sjaaltjes zijn in de loop der vele jaren ontvangen van bezoekende teams. Dat kunnen bekende teams, jeugdteams, landenteam en minder bekende teams zijn. Vaak was dat bij een toernooi. Het is wel zo dat sommige shirts van dusdanig belabberdere kwaliteit zijn dat wij ons niet voor kunnen stellen dat die ooit van een profvoetballer zijn geweest. Die zitten er tussen, maar andere shirts zijn wel helemaal top en/of met handtekening. Wij kunnen echter niets garanderen! Zie bijgaand overzicht van shirts, sjaaltjes en vaantjes.

De koper kan zelf zijn keuze maken, maar dat gaat in volgorde van aankoop.

Klik hier voor een lijst van alle shirts, vaantjes en sjaaltjes.