BERICHT VAN HET SV RAP BESTUUR

26 maart 2020

Beste Rappers,

Binnen enkele weken is de wereld om ons heen ingrijpend veranderd. Het coronavirus raakt iedereen.

Niet alleen als individu, maar ook in onze rol als bijvoorbeeld ouder, mantelzorger, ondernemer, zorgverlener, docent, scholier, vrijwilliger en vele andere beroepsgroepen en natuurlijk ook de meer dan een miljoen voetballers.

Het meest getroffen zijn uiteraard de mensen die hierdoor ernstig ziek zijn geworden en hun familie. Wij hopen oprecht dat jullie en jullie dierbaren gezond zijn en blijven.

Sinds begin vorige week zijn alle toegangsdeuren en hekken op het Sportpark ’t Loopveld op slot gedaan en helaas hebben wij gezien de overvolle velden afgelopen week de politie verzocht om regelmatig te surveilleren, omdat de Gemeente Amsterdam ( eigenaar van de velden) vanwege personeelstekort niet in staat is om te voldoen aan het handhaven in het kader van de oproep voor social distance.

Het bestuur van de svRap verzoekt uiteraard ook onze (jeugd) leden en ouders om hier gehoor aan te geven.

Belangrijk is het vooral om je te houden aan de richtlijnen van het RIVM, het kabinet en de GGD, dan zorgen wij er met elkaar voor dat we ons dagelijks leven weer gauw op kunnen pakken.

Wij hopen jullie snel weer in goede gezondheid op onze velden te mogen begroeten en heel veel sterkte de komende periode.

ZORG GOED VOOR JEZELF EN VOOR ELKAAR!

Bestuur svRAP